le fantastic le batat
Autor: Đurđica Katanec, 20. 5. 2015.
Učenici naše škole su prošli tjedan gostovali u novootvorenom restoranu Le Batat u Sv. Martinu
Odavno se zna da smo pravi majstori u primjeni i pripremi zdravih namirnica i praćenju trendova koji u nagužvanoj svakodnevici zagovaraju kvalitetnu prehranu. Tako su se naši učenici upustili u pripremu jela od batata koji pouzdano ide u red namirnica prve klase.
U sklopu predstavljanja novog restorana i njegovog koncepta naši učenici su sa stručnim učiteljicama Milenom Štajerec i Anicom Naranđa izlagali na temu primjene batata u zdravoj prehrani.
Nakon toga su vrlo konkretno s kuharima restorana demonstrirali pripremu rižota od buče, walfdorsku salatu, čips od ljubičastog i pomfrit od narančastog batata.
Estetika i profesionalnost na nivou, degustacija jela i druženje za pamćenje…
Sudjelovali su: Josipa Vuković, Tin Goričanec i Monika Novak iz 3. KU razreda, Patricija Srša, Monika Šimunković i Antonija Vršić iz 2. KU razreda te Adela Radiković, Petra Sakal, Dajana Dravec i Danijela Hozjan iz 2. THK razreda
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Ukupno: 15384380