ARONIA CUP 2018.
Autor: Željka Ivančok Varga, 20. 10. 2018.
S naglaskom na zdravu hranu uz splet jesenskih plodova ponudili smo gostima zanimljiva slana i slatka jela i koktele
U zagrebačkom Ugostiteljsko-turističkom učilištu prisustvovali smo reviji zdrave i funkcionalne hrane u petak, 19. listopada 2018. godine. Sve je bilo u znaku jesenskih boja, mirisa i okusa. Naši učenici pripremili su maštovita slana i slatka jela od kestena, tikve, aronije i žitarica uz koje su ponudili aperitivne koktele.
Predstavljali su nas kreativni, otkačeni i spretni - Andromeda Šlibar (3.SK), Mišo Pfeifer (4.THK) i Matija Škvorc (2.KU), a sve su nadzirali mentori Zoran Tomašić i Vlado Turek. Zadovoljni svojim sudjelovanjem sretno su nam se vratili!






| « Listopad 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Ukupno: 15499624








.png)
.png)








